QUALITY AWARD
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Νεα
  • Επιχειρησεις
    • Οι Πελάτες μας
  • Ανθρωπινο Δυναμικο
    • Ευκαιρίες Καριέρας
  • Υπηρεσιες
    • Εκπαιδευση >
      • Σεμινάρια
      • Σεμινάρια 2018 >
        • Ιανουάριος
        • Φεβρουάριος
        • Μάρτιος
    • Τροφιμα >
      • HACCP
      • ISO 22000
      • BRC
      • IFS
      • Διάγραμμα Ροής
      • FSSC 22000
      • SQF - Safe Quality Food
      • Globalgap
      • Agro 2.1 – Agro 2.2.
    • Ποιοτητα >
      • ISO 9001
    • Περιβαλλον >
      • ISO 14001
    • Ασφαλεια στην εργασια >
      • OHSAS 18001
    • logistics >
      • Tapa FSR - TSR
    • CE
    • Επιτηρηση - Υποστηριξη >
      • Monitoring
      • QA Provides
  • Επικοινωνια
  • Online store
    • HACCP CONTROL KIT
    • Θερμόμετρο Laser Wintact
    • Θερμόμετρο ακίδας
    • Swab Test >
      • Swab Test 10τεμ
      • Swab Test 15τεμ
      • Swab Test 30τεμ
    • Ταινίες ph >
      • Ταινίες ph 15τεμ
      • Ταινίες ph 5τεμ
Σύμβουλοι Πιστοποίησης

ΝΕΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

27/6/2017

0 Comments

 
​Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την ειδοποιό διαφορά στα εστιατόρια και τα κατατάσσουν σε αυτά με τους περισσότερους και πιο πιστούς πελάτες; Η εφαρμογή μερικών από τα παρακάτω εξασφαλίζουν στους πελάτες, ότι το χρόνο που θα παραμείνουν στο εστιατόριο αυτό θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι σε διάφορους τομείς της εξυπηρέτησης τους από το φαγητό μέχρι και τη διακόσμηση.
Picture
Picture
Picture
  • Οι πιστοποιημένες και ασφαλείς πρώτες ύλες εγγυώνται και ποιοτικό φαγητό
  • Η επιχείρηση να εφαρμόζει αρχές συστήματος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων HACCP
  • Το μενού να είναι ευανάγνωστο και όχι τεράστιο σε έκταση και να υπάρχει μενού για άτομα με πρόβλημα όρασης
  • Η επιχείρηση να διαθέτει πίνακα αλλεργιογόνων ουσιών για τη σωστή ενημέρωση του καταναλωτή
  • Το προσωπικό να είναι άρτια εκπαιδευμένο, άμεσο, εξυπηρετικό και υπεύθυνο
  • Σωστή κατανομή και πλήθος των τραπεζιών
  • Μουσική για όλα τα γούστα που δεν ενοχλεί
  • Ο φωτισμός του χώρου να συμβαδίζει με το φυσικό φωτισμό και τα χρώματα του εστιατορίου να χαλαρώνουν τον καταναλωτή

Βιβή Γεωργίου
Τεχνολόγος Τροφίμων
Quality Award
0 Comments



Leave a Reply.

      Εγγραφείτε στο Newsletter

    Subscribe to Newsletter

    Archives

    January 2018
    October 2017
    September 2017
    August 2017
    June 2017
    May 2017
    April 2017
    March 2017
    February 2017
    January 2017
    December 2016
    November 2016
    October 2016
    September 2016
    August 2016
    July 2016
    June 2016
    May 2016
    April 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    September 2015
    August 2015
    July 2015
    June 2015
    May 2015
    April 2015
    March 2015
    February 2015
    January 2015
    December 2014
    November 2014
    October 2014
    September 2014
    August 2014
    July 2014

    Categories

    All
    360 Cocktail Bar
    3η εξποτροφ
    4η εξποτροφ
    5η Εξποτροφ
    Alexander Moore
    Allergens
    BM TRADA
    BRC
    COMPUTAX
    EXPOTROF
    Food Expo
    GHP
    HACCP
    ISO 22000
    ISO 9001
    Job Opening
    Mars
    Milos
    Nasa
    New
    Newletter
    Olympus
    Pita Bar
    QUALITY AWARD
    Salmonella
    Snickers
    UCANDRONE
    Αλλεργιογόνα
    Ανάκληση
    Αννα Γεωργίου
    Βασίλης Ακρίβος
    Βιβή Γεωργίου
    Βούλα
    Δηλητηρίαση
    Εκδηλώσεις
    Ελεγχοι
    Ελεγχοι
    Ελένη Τραβασάρου
    ΕΞΠΟΤΡΟΦ
    ΕΞΠΟΤΡΟΦ
    Εστιατόρια
    Εστιατόρια
    ΕΥΡΩΠΗ
    Ε.Φ.Ε.Τ.
    Ημερίδες
    Καταναλωτές
    Μίλτος Μπαντινάκης
    Νοθεία
    Ξενοδοχεία
    Παναγιώτης Κουτσούκος
    Παραγωγή
    Παραγωγή τροφίμων
    Παραγωγή τροφίμων
    Πάσχα
    Πιστοποίηση
    Ποιότητα
    Ποιότητα
    Πρακτική
    Προβιοτικά
    Προβιοτικά
    Σεμινάρια
    Σεμινάρια ΕΦΕΤ
    Σοφία Καραμιχάλη
    Συστήματα Ποιότητας
    Τρόφιμα
    Τρόφιμα
    Ψάριστον

    RSS Feed

Home
About
Contact
Πανεπιστημίου 56, 10678 Αθήνα (Μέγαρο Ερμής)
Τηλ.Επικοινωνίας : 210 38 22 576
www.qualityaward.gr

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Νεα
  • Επιχειρησεις
    • Οι Πελάτες μας
  • Ανθρωπινο Δυναμικο
    • Ευκαιρίες Καριέρας
  • Υπηρεσιες
    • Εκπαιδευση >
      • Σεμινάρια
      • Σεμινάρια 2018 >
        • Ιανουάριος
        • Φεβρουάριος
        • Μάρτιος
    • Τροφιμα >
      • HACCP
      • ISO 22000
      • BRC
      • IFS
      • Διάγραμμα Ροής
      • FSSC 22000
      • SQF - Safe Quality Food
      • Globalgap
      • Agro 2.1 – Agro 2.2.
    • Ποιοτητα >
      • ISO 9001
    • Περιβαλλον >
      • ISO 14001
    • Ασφαλεια στην εργασια >
      • OHSAS 18001
    • logistics >
      • Tapa FSR - TSR
    • CE
    • Επιτηρηση - Υποστηριξη >
      • Monitoring
      • QA Provides
  • Επικοινωνια
  • Online store
    • HACCP CONTROL KIT
    • Θερμόμετρο Laser Wintact
    • Θερμόμετρο ακίδας
    • Swab Test >
      • Swab Test 10τεμ
      • Swab Test 15τεμ
      • Swab Test 30τεμ
    • Ταινίες ph >
      • Ταινίες ph 15τεμ
      • Ταινίες ph 5τεμ
✕