Εισαγωγή στο HACCP και ISO 22000
Το σεμινάριο έχει σκοπό την εκπαίδευση ατόμων που σχετίζονται με τον τομέα παραγωγής, μεταποίησης και διανομής τροφίμων όπως Τεχνολόγους Τροφίμων, Γεωπόνους κ.α., Υπεύθυνους διαχείρισης συστήματος ποιότητας για προσωπικό επιχειρήσεων παρασκευής τροφίμων και εστιατορίων, Διοικητικό προσωπικό, συμβούλους αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει να αποκτήσει γνώσεις για την διαχείριση των συστημάτων ποιότητας τροφίμων .Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 3822576 και στο email: info@qualityaward.gr |
Θεματικές Ενότητες
|
Πληροφορίες
|