QUALITY AWARD

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Νεα
    • Επιχειρησεις
  • Η Εταιρεια
    • Οι Πελατες μας
    • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ >
      • Ευκαιριες Καριερας
    • Πολιτικη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων
  • Υπηρεσιες
    • Εκπαιδευση >
      • Υπευθυνος διαχειρισης iso 22000
    • Επιθεωρησεις
    • Τροφιμα >
      • HACCP
      • ISO 22000
      • BRC
      • IFS
      • Διαγραμμα Ροης
      • Αλλεργιογονα
      • Έλεγχος - Υποστηριξη Ετικετας
      • FSSC 22000
      • Αγροτικά Προϊόντα >
        • Globalgap
        • Agro 2.1 – Agro 2.2.
    • Υγειονομικα Πρωτοκολλα COVID 19
    • Ποιοτητα >
      • ISO 9001
    • Περιβαλλον >
      • ISO 14001
    • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ >
      • ISO 27001 / ISO 27701
    • Ασφαλεια στην εργασια >
      • OHSAS 18001 -> ISO 45001
    • Κοινωνικη Ευθυνη
    • logistics >
      • Tapa FSR - TSR
    • CE
    • Επιτηρηση - Υποστηριξη >
      • Επιτήρηση
  • Επικοινωνια
  • Store
    • HACCP CONTROL KIT
    • Θερμόμετρο Laser Wintact
    • Θερμόμετρο ακίδας
    • Swab Test >
      • Swab Test 10τεμ
      • Swab Test 15τεμ
      • Swab Test 30τεμ
    • Ταινίες ph >
      • Ταινίες ph 10τεμ
      • Ταινίες ph 5τεμ

Mystery Guest / Customer

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Super Market με σκοπό την αντικειμενική αναγνώριση των περιθωρίων βελτίωσης που έχει μία επιχείρηση στο κομμάτι της ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Η διαδικασία περιλαμβάνει συνάντηση με την εκπρόσωπο της επιχείρησης για διαμόρφωση των ελεγχόμενων σημείων και στη συνέχεια επιθεώρηση της επιχείρησης με την επίσκεψη επιθεωρητή ως πελάτη. Μετά το πέρας της διαδικασίας συμπληρώνεται από τον επιθεωρητή αναφορά σύμφωνα την συνολική εικόνα, πιθανές παρατηρήσεις, και αποτελέσματα ελεγχόμενων σημείων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 3822576
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα
www.qualityaward.gr
Τηλ.Επικοινωνίας :210 38 22 576
Home
About
Contact
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Νεα
    • Επιχειρησεις
  • Η Εταιρεια
    • Οι Πελατες μας
    • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ >
      • Ευκαιριες Καριερας
    • Πολιτικη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων
  • Υπηρεσιες
    • Εκπαιδευση >
      • Υπευθυνος διαχειρισης iso 22000
    • Επιθεωρησεις
    • Τροφιμα >
      • HACCP
      • ISO 22000
      • BRC
      • IFS
      • Διαγραμμα Ροης
      • Αλλεργιογονα
      • Έλεγχος - Υποστηριξη Ετικετας
      • FSSC 22000
      • Αγροτικά Προϊόντα >
        • Globalgap
        • Agro 2.1 – Agro 2.2.
    • Υγειονομικα Πρωτοκολλα COVID 19
    • Ποιοτητα >
      • ISO 9001
    • Περιβαλλον >
      • ISO 14001
    • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ >
      • ISO 27001 / ISO 27701
    • Ασφαλεια στην εργασια >
      • OHSAS 18001 -> ISO 45001
    • Κοινωνικη Ευθυνη
    • logistics >
      • Tapa FSR - TSR
    • CE
    • Επιτηρηση - Υποστηριξη >
      • Επιτήρηση
  • Επικοινωνια
  • Store
    • HACCP CONTROL KIT
    • Θερμόμετρο Laser Wintact
    • Θερμόμετρο ακίδας
    • Swab Test >
      • Swab Test 10τεμ
      • Swab Test 15τεμ
      • Swab Test 30τεμ
    • Ταινίες ph >
      • Ταινίες ph 10τεμ
      • Ταινίες ph 5τεμ