Η διάρκεια ζωής αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ποιότητας για όλα τα τρόφιμα. Η διατήρηση των κατάλληλων θερμοκρασιών στα ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα είναι ύψιστης σημασίας, όχι βέβαια μόνο για να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα, αλλά κυρίως για να προστατευόμαστε από δυσάρεστες ή και επικίνδυνες ακόμα καταστάσεις. Οι προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουμε αφορούν την ίδια την προμήθεια των τροφίμων, την προσεκτική προετοιμασία τους και το κατάλληλο μαγείρεμα, καθώς και την ορθή συντήρησή τους μέχρι την τελική κατανάλωση. Μερικά ΤΙPS για να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε σωστά για μεγαλύτερο διάστημα είναι:
Γεωργίου Άννα-Λεμονιά
Τεχνολόγος Τροφίμων Quality Award
0 Comments
Leave a Reply. |
Details
Archives
November 2021
Categories
All
|