HACCP

Τα 4 Βήματα εφαρμογής του HACCP

  1. Συνάντηση για καταγραφή στοιχείων επιχείρησης και οπτικό έλεγχο από επιθεωρητή.
  2. Σύνταξη μελέτης ΣΔΑΤ – ΗΑCCP. Διαγράμματα Ροής – Τεχνικές Εκθέσεις, Κατάλογο Αλλεργιογόνων, Οδηγίες, Σημάνσεις, Έντυπα προμηθειών κπλ.
  3. Παράδοση της μελέτης, εγκατάσταση και Εκπαίδευση προσωπικού με έκδοση των αντίστοιχων Πιστοποιητικών.
  4. Επιτήρηση του συστήματος με δωρεάν συμβουλευτική για ένα μήνα και μία Επιθεώρηση για επαλήθευση ορθής λειτουργίας του συστήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής του HACCP παρέχεται βεβαίωση στην επιχείρηση για αναγνώριση από τους πελάτες η οποία αναγράφει ότι η επιχείρηση εφαρμόζει αρχές συστήματος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων HACCP σύμφωνα με τις διαδικασίες της Quality Award.

Επιλέγετε HACCP με την Quality Award για την εξατομικευμένη – αναλυτική μελέτη, το κύρος της εταιρείας και την αναγνωρισιμότητα της βεβαίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 210 3822576

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο
Espa Banner