Ποιοτικός Έλεγχος & Μικροβιολογία Τροφίμων
Το σεμινάριο έχει σκοπό την εκπαίδευση ατόμων που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση στον τομέα της οργάνωσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Απευθύνεται σε Υπεύθυνους διαχείρισης συστήματος ποιότητας για προσωπικό επιχειρήσεων , Τεχνολόγους Τροφίμων, Γεωπόνους, Χημικούς, διοικητικό προσωπικό, συμβούλους αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει να αποκτήσει γνώσεις για τον ποιοτικό έλεγχο και τη μικροβιολογία στα τρόφιμα. |
Θεματικές Ενότητες
|
Πληροφορίες
|